В момента сме на вододел на прехода. Ако това правителство получи

...
В момента сме на вододел на прехода. Ако това правителство получи
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Където пипнем, руква корупция

" В момента сме на вододел на прехода. Ако това държавно управление получи болшинство в Народното събрание, ще могат да се продължат промените. "  

" Оптимист съм по няколко аргументи. След изявлението на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в доста хора от народните представители от Има Такъв Народ и тези, които напуснаха, си дадоха сметка, че когато водачът ти те лъже, значи има проблем ", съобщи Ананиев.

Той уточни като цели бюджета и законите за КПКОНПИ и енергетиката, като ги назова трите фокуса.

" В момента където пипнем, руква корупция навсякъде. "

Тестът е бюджетът на първо четене, акцентира Настимир Ананиев.

" За мен първа точка на следващия ден би трябвало да бъде бюджетът на страната. Утре ще има много огромен, тежък спор. "

" Проблемът е свързан с доста пари. Едното е пари за пътища, другото – контрабандния хъб, който ние спряхме ", разяснява Ананиев за аргументите за разрива в обединението. По думите му 7 пъти е повишена " спряната тествана пестицидна стока ", откогато бе подхваната смяната на границата.

" Записването, с цел да създадеш шоу, да създадеш драма – на хората им писна от драми и шоута. Това не е методът да се прави политика ", посочи Ананиев по отношение на показания през вчерашния ден запис на диалог сред спортния министър в оставка Радостин Василев и депутата от Има Такъв Народ Христинка Иванова. Депутатът от Политическа партия няма информация дали Василев ще остане министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР